Referanser

Jeg synes Daniel var veldig flink til å forklare ulike temaer slik at jeg skulle forstå dem bedre. Han tok seg god tid til å vise til eksempler og forklare nøye. Jeg synes også han var flink til å tilpasse seg til tider, og jeg kunne få hjelp innen kort tid. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Daniel som PL!


Matthea Billington
Unak skøyen 31.08.2020

Kjempe flink privatlærer! hun lærte meg s2, hun er flink med å forklare og vise hvordan man skal jobbe med ulike oppgaver.


Anastasia Warriach
Oslo Helsfyr 14.08.2020

Vi er så glad for at vi tok kontakt med UNAK.
Veldig god service. Sharanya er utrolig dyktig og flink. Hun var veldig samarbeidsvillig. Lærte bort på en utrolig fin måte.
Sønnen min gikk opp to karakterer etter en måned med PL. Tusen takk for all hjelpen vi fikk.


Shabina Maria Nawaz
Oslo 01.07.2020

Hyggelig lærer, god undervisning, godt opplegg, gikk opp to karakterer fra 3 til 5!


Nea schrøder
Skøyen/ hjemmeundervisning 12.06.2020

Jeg er veldig fornøyd med Sunniva! Hun er virkelig en super lærer og hun har hjulpet meg med masse. Mest av alt har hun klart å gjøre matematikk til et morsomt og interessant fag. Det var aldri kjedelig å jobbe med Sunniva, som gjorde at jeg heller ikke syntes det var kjedelig å jobbe med matte. Hun har svaret på alle spørsmålene mine, og forklarer alt på en forståelig måte. Hvis jeg ikke skjønner med den første forklaringen, viser hun en nye en. Det som også er så bra er at hun aldri viser tegn til at hun blir oppgitt eller irritert for at jeg ikke forstår noe. Hun gir meg så masse selvtillit, og jeg er veldig lei meg for at hun slutter.


Camilla warset
Skøyen 08.06.2020

Jeg er veldig fornøyd med Sunniva! Hun er virkelig en super lærer og hun har hjulpet meg med masse. Mest av alt har hun klart å gjøre matematikk til et morsomt og interessant fag. Det var aldri kjedelig å jobbe med Sunniva, som gjorde at jeg heller ikke syntes det var kjedelig å jobbe med matte. Hun har svaret på alle spørsmålene mine, og forklarer alt på en forståelig måte. Hvis jeg ikke skjønner med den første forklaringen, viser hun en nye en. Det som også er så bra er at hun aldri viser tegn til at hun blir oppgitt eller irritert for at jeg ikke forstår noe. Hun gir meg så masse selvtillit!


Camilla warset
Skøyen 08.06.2020

Vi er veldig fornøyde, både med selve undervisningen og med fleksibiliteten i opplegget. Timene har bidratt til økt forståelse og motivasjon, og Elise følte at hun hadde god kjemi med læreren!


Annichen Kiernan
Skøyen 02.06.2020

Veldig flink og hyggelig. Enkel å prate med! Vil gi henne og UNAK mine varmeste anbefalinger.


Julie Horn-Eggestøl
Nærsnes 22.05.2020

Jeg er superfornøyd med PL’en jeg fikk. Føler virkelig jeg har gjort et stort fremskritt i faget takket være henne. Veldig glad for at jeg har lært meg nye teknikker og metoder. Tusen takk til Helene.


Nimrah Shahid
Oslo 22.05.2020

Vi har hatt David som lærer til vår sønn i mattematikk 2-PY. Vi kan ikke få fullrost han nok. Han og forøvrig UNAK har vært helt enestående! Vi fikk rask behandling da vi trengte hjelp umiddelbart, og vi kan anbefale UNAK og David på det varmeste.


Kristin Fremstad
Bekkestua 19.05.2020

Veldig fornøyde med UNAK, og PL Sander. Han har hjulpet vår sønn med matte. Han har vært veldig bra på å forklare, undervise og motivere vår sønn. Det blir definitivt ikke siste gangen vi benytter oss av UNAK. Vi har planer om å kommer tilbake allerede til høsten med nye fag.


Anna Sundberg
Oslo 14.05.2020

Flink lærer som gjennomgikk temaet grundig. Jeg forstod oppgavene, og er veldig fornøyd. Vil anbefale UNAK til alle som trenger leksehjelp!


Taskeen Akhtar
Bærum 04.04.2020

Jeg var utrolig fornøyd med Aurora. Jeg gikk fra 1 til 4 i standpunkt. 4 var målet mitt. Jeg hadde aldri klart det uten henne:)


Sarah Tønder
Sofiemyr 26.02.2020

Jeg slet med matte i 10 klasse. Lå mellom 2 og 3. Jeg begynte i UNAK og de fikk meg på rett spor. De ga meg gode tips for å forbedre karakteren og måter å øve på. Jeg hadde PL fra UNAK i circka 3 månder og nå ligger jeg mellom 4/5. Jeg har også funnet mer glede av matte etter jeg startet i UNAK.


Max Meyer Hellwege
Vika atrium 26.02.2020

Danial var privatlærer for vår sønn, som går i 9.klasse. Danial hjalp ham med matematikk og tallforståelse. Vi har lang erfaring med UNAK, og har hatt lærere med svært ulik kvalitet. Med Danial følte vi at vi endelig hadde funnet en lærer der alt klaffet. Danial er en gutt vi fikk tillit til fra første kontakt. Han virket oppriktig interessert i vår sønn og hans fremgang. Han ga gode, konstruktive tilbakemeldinger og gode råd og tips til ekstra øving. Danial var alltid presis til timen og samvittighetsfull i fht tidsskjema. Han er også faglig sterk. Vi gir de beste skussmål til Danial, og anbefaler ham sterkt som lærer, og i andre sammenhenger. Han er svært korrekt, og fremstår som en ordensperson


Anne Vinge
Helsfyr 07.01.2020